AFBOUW WERKZAAMHEDEN​


Uw afbouwproject wordt professioneel uitgevoerd door Boyen Montage

Naast het installeren van kachels, haarden en rookkanalen, houdt Boyen Montage zich ook bezig met het afbouwen of verbouwen van zowel particuliere als zakelijke projecten in Flevoland en omstreken. Deze afbouw en verbouw projecten voeren wij uit in samenwerking met Stapper Afbouw. Hieronder een overzicht van de klussen en/of projecten waarbij u ons kan inzetten.

De afbouwprojecten die Boyen Montage in Flevoland o.a. Lelystad, Almere biedt.

Badkamer

Uw badkamer is toe aan een renovatie of misschien wilt u uw hele badkamer moderniseren. Boyen Montage is u hierbij graag van dienst. In overleg met u maken wij een nieuwe bouwtekening waarin al uw wensen zichtbaar worden gemaakt. Enkele voorbeelden kunnen zijn, het infrezen van leiding, het plaatsen van een bad of het maken van een inloopdouche. Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk, maar natuurlijk kunnen wij ook uw badkamer geheel vernieuwen. Er zijn vele mogelijkheden om uw badkamer weer helemaal up to date te maken. Prachtige grote tegels, een inloopdouche, een heerlijk ligbad, alles is mogelijk, wij adviseren u graag bij het ontwerp van uw badkamer. De uitvoering van de werkzaamheden zullen wij geheel in overleg met u uitvoeren. Voor een impressie van onze diverse werkzaamheden verwijzen wij u graag naar onze pagina: afbouwprojecten.

Vloeren

Boyen Montage is er om uw vloer professioneel te leggen, hierbij maakt het niet uit wat voor vloer u heeft gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer, een laminaat vloer of misschien wilt u wel een tegelvloer met vloerverwarming. Heeft u een houten vloer liggen die geschuurd en gelakt moet worden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wanden en kozijnen

Wilt u van uw zolder graag twee slaapkamers maken? Of een dakkapel op uw woning laten plaatsen om uw zolder te vergroten? Wij zorgen ervoor dat dit zorgvuldig en volgens uw wensen gebeurd. Niet alleen dit soort klussen, maar ook het maken van een walk-in-closet om al uw kleding op te kunnen bergen is een klus die wij graag voor u uitvoeren.  

 

Keukens

Heeft u een nieuwe keuken besteld of 2e hands aangeschaft, maar niet gekozen voor het laten monteren? Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij verwijderen deskundig uw oude keuken en monteren uw nieuwe keuken. Wellicht zullen er voor de plaatsing van uw nieuwe keuken leidingen omgelegd moeten worden, ook dat verzorgen wij graag. Niet alleen een keuken monteren maar ook het maken van een verlaagd plafond in uw keuken met inbouwverlichting is geen enkel probleem. Het maken van uw droomkeuken is wat wij willen.

Stukadoor werkzaamheden

Voor het glad stuken van wanden en plafonds kunt u Boyen Montage uit Lelystad inschakelen. Als uw wanden en muren glad gestuct worden, krijgt u visueel het gevoel dat de ruimte groter is dan voorheen. Door mooi glad stucwerk kan uw woning compleet veranderen. Nog een aantal voordelen van glad stucwerk zijn:

  • Geen stof op wanden
  • Altijd overschilderbaar
  • Makkelijke te herstellen
  • Goede ondergrond voor behang

Klik voor een impressie van onze afbouwprojecten op onze pagina afbouw-projecten. Wilt u meer informatie over de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren of wilt u een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op middels via onze contactpagina.

U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 06 295 51 849 of via de mail: boyen@live.nl

Contact opnemen