AFRIKAANSE BRAAI HAARD


Afrikaanse braai haard

Een combinatie van buitenkeuken en openhaard in één!

De nationale volkshobby van Zuid-Afrikanen is braaien. Braaien lijkt nog het meeste op barbecueën, maar het is veel meer dan dat. Braaien staat garant voor luxe en lekker eten bereiden. En daar neemt u lekker lang de tijd voor. De basis is het maken van eigen kolen door het opstoken van hout tot er voldoende hout verkoold is. Met een schort voor en gewapend met een vork, een spatel en een tang maakt u de lekkerste gerechten. Een goede wijn en prettig gezelschap erbij en genieten maar! Deze braai is zeer geschikt om in te bouwen onder uw overkapping, serre of veranda maar kan ook vrijstaand in de tuin worden gebouwd.

Aangebrand vlees, van buiten zwart en van binnen rauw en uitgedroogd, is met de braai verleden tijd. Op de braai schroeit het vlees dicht, waardoor alle sappen behouden blijven. Het vlees of de vis kan niet in contact komen met het vuur. De hitte van de braai zorgt ervoor dat het langzaam gaar wordt. Daardoor komt de smaak van het vlees of vis helemaal tot zijn recht. Eigenlijk kunt u het hele jaar braaien, want de braai is door het opstoken van het hout ook een fijne kachel. Elk seizoen is een unieke belevenis met de braai.

Wilt u meer informatie over de installatie en de prijzen van de Afrikaanse braai haard? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

SPECIFICATIES
MODEL          
KLEUR     
BRANDSTOF        
AFMETING (B X H X D)
SCHOORSTEEN
UITGERUST MET
Braai Kaapstad – 800
Zwart
Hardhout (bvk sekelboshout)
88 x 105 x 59 cm
Maatwerk (RVS dubbelwandig rookkanaal)
Ovenlade, aslade, rooster, kolenmaker en lampfitting.

Wilt u meer informatie over de installatie en de prijzen van de Afrikaanse braai haard? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.