AFRIKAANSE BRAAI HAARD


Installatie van de Braai Haard

De Afrikaanse braai haard kan ingebouwd worden maar ook als vrijstaand model geïnstalleerd worden. Boyen Montage verzorgd zowel de inbouw van de haard als ook de gewenste ombouw en afwerking. De installatie wordt op vakkundige wijze uitgevoerd waarbij gebruik wordt gemaakt van RVS dubbelwandige rookkanalen voor een goede rookafvoer. Door de jarenlange ervaring in het plaatsen van haarden en installeren van rookkanalen, bent u bij Boyen Montage aan het juiste adres voor de installatie van uw braai haard.

Of de braai haard nu geplaatst moet worden in uw woning, serre of buitenhuis, wij van Boyen Montage zullen de installatie maar ook de afwerking volledig naar uw wens uitvoeren. Voor een impressie van de diverse mogelijkheden van plaatsing en afwerking van de Afrikaanse braai haard kijk eens in ons fotoalbum

SPECIFICATIES
MODEL          
KLEUR     
BRANDSTOF        
AFMETING (B X H X D)
SCHOORSTEEN
UITGERUST MET
Braai Kaapstad – 800
Zwart
Hardhout (bvk sekelboshout)
88 x 105 x 59 cm
Maatwerk (RVS dubbelwandig rookkanaal)
Ovenlade, aslade, rooster, kolenmaker en lampfitting.

Wilt u meer informatie over de installatie en de prijzen van de Afrikaanse braai haard? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.