KUNSTSTOF KOZIJNEN


Boyen Montage is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een leverancier van kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen wij het vervangen van uw houten of aluminium kozijnen nu ook aanbieden. Zijn uw huidige kozijnen toe aan een schilderbeurt en overweegt u om deze te vervangen voor kunststof, neem dan contact met ons op. Wij kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen voor het vervangen van uw huidige kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen

Bij houten kozijnen is het nu eenmaal zo dat voor het behoud van deze kozijnen u zeer regelmatig moet schilderen. Als u dit goed wilt doen, is het een tijdrovende klus en het is een klus die gemiddeld één keer per vier jaar terugkomt, als u tenminste goede verf gebruikt! De voordelen van kunststof kozijnen even voor u op een rijtje:

❖ Kunststof kozijnen zijn duurzamer dan hout.
❖ Hardhout wordt steeds schaarser en dus duurder.
❖ Nooit meer schilderen.
❖ Gemakkelijk schoonhouden.
❖ Technische levensduur is minstens 75 jaar.

Natuurlijk is het aanschaffen van kunststof kozijnen niet iets wat u zomaar even doet, het is een behoorlijke kostenpost. Boyen Montage komt graag bij u langs om een indicatie te geven van de te verwachten kosten. Onze leverancier vervaardigt de kunststof kozijnen in een eigen fabriek en de producten zijn daarom prijstechnisch zeer interessant. Nog een bijkomend voordeel hiervan is, is dat de kozijnen volledig op maat gemaakt kunnen worden. De fabrikant kan verschillende profielen leveren, zoals het vlakke profiel (S70) en het verdiept liggend profiel (NL115). Naast het installeren van kunststof kozijnen, kunt u bij Boyen Montage ook terecht voor de montage van uw rookkanaal of voor uw afbouwproject, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken of badkamer. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, vult u dan het contactformulier in of u kunt ons natuurlijk ook bellen op het volgende nummer: 06 295 51 849.

Kom in contact met ons